Om Oss

Scroll for å utforske

Tverrfaglig team av kreftforskere og leger

Historien fra begynnelse til effekt

Coremine Vitae ble startet for å gi verdien av forskning og utvikling direkte til pasienter og pårørende.

100+
Pasienter har mottatt en Coremine Vitae rapport
30+
Ulike diagnosetyper
Our Mission

Vårt oppdrag

Coremine Vitae tar en viktig posisjon mellom diagnostikk og behandling, og vårt mål er å hjelpe pasienter med å finne den best egnede behandlingen.

Vår visjon

I fremtiden ser vi for oss at alle kreftpasienter får en skreddersydd pasientreise der hver enkelt pasient får tilgang til sin optimale behandling, basert på informasjon om genetikk og historikk.

  • Persontilpassede pasientreiser
  • Optimal behandling
  • Innovativ bruk av genetisk informasjon
  • Helhetlig tilnærming til pasientbehandling
Our Mission

Hvorfor velge oss?

Vårt tverrfaglige team av kreftforskere og leger gjør analyser på individnivå for å finne frem til hvilken behandling som er best for hver enkelt pasient. Med denne informasjonen har pasienten og legen et vitenskapelig og persontilpasset beslutningsgrunnlag for veien videre.

Vi har hjulpet over 100 pasienter med slik informasjon, og samarbeider tett med blant annet Hjernesvulstforeningen og Haukeland sykehus.  

Et bedriftmedlemskap er en unik måte å støtte ansatte i en vanskelig livssituasjon og et viktig tiltak for at ansatte kommer raskere tilbake på jobb under og etter sykdom. Persontilpasset medisin er fremtidens kreftbehandling, medlemskapet bidrar til å sikre at ansatte får informasjon om sine muligheter for få tilgang til den mest optimale behandlingen.  

Cta Image
Icon
Coremine Vitae Teamet

Møt våre dyktige analytikere og ressurser

Icon
Pasient referanser

Hør fra noen av våre kunder

"Materialet fra Coremine Vitae har økt vårt kompetansenivå om kreftsykdommen og gjort oss i stand til å stille relevante spørsmål om behandlingsvalg, og ved behov også utfordre behandlende leger, både på onkologisk og kirurgisk avdeling."

Ingjerd Vestengen
Pasient

"Fra vår første kontakt opplevde vi at teamet var seriøse og profesjonelle. Vi ble godt ivaretatt, og det var viktig å kunne diskutere våre tanker og spørsmål med noen utenfor det offentlige systemet som innehadde den nødvendige kompetansen."

Ragnhild Hylland Hansen
Mor til pasient

"Jeg vil anbefale en Coremine Vitae rapport til alle som har muligheten til det! Alt foregår svært trygt, respektfullt, og veldig hyggelig. En fantastisk og seriøs bedrift, som jeg håper mange får glede av! (når man først er så uheldig å bli syk, mener jeg)"

Eva Helen Moen
Pasient
ArrowArrow
ArrowArrow